Ouderraad Sint-Ritacollege Kontich

Lid worden

Elke ouder kan lid worden van de ouderraad en deelnemen aan de vergaderingen, ondersteunende activiteiten en infoavonden. U wordt daartoe jaarlijks uitgenodigd telkens bij aanvang van het nieuwe schooljaar. 

Toetreden tot de ouderraad kan op voorwaarde dat uw kind is ingeschreven in het Sint-Ritacollege, er daadwerkelijk ook schoolloopt, u zich schriftelijk inschrijft en als teken van engagement een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van vijf euro overmaakt.

Inschrijven kunt u hier.

Als lid van de ouderraad wordt u uitgenodigd voor elke vergadering en ontvangt u nadien een verslag. U ontvangt ook af en toe een nieuwsbrief van de ouderraad. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. zodat wij u kunnen toevoegen aan ons adressenbestand.

De boekhouding is transparant en wordt jaarlijks op de vergadering besproken. De aanwezige gelden worden benut om het lidgeld van het VCOV (de overkoepelende vereniging van ouderraden van vrije scholen), de hosting van de website en sprekers op onze informatieavonden te betalen, alsook voor de ondersteuning van pedagogische projecten van de school.

Ons huishoudelijk reglement kunt u downloaden via deze link.

Het bestuur

De ouderraad wordt geleid door het dagelijks bestuur, dat contact houdt met de directie van het college en regelmatig vergadert tijdens het schooljaar.

Het bestuur van de ouderraad bestaat uit de volgende leden:

 Functie
  Naam
  E-mail adres
  
Voorzitter Christel Bouwens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Ondervoorzitter  Wim Lenssens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Secretariaat Kristel Schol  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Secretariaat Griet Clymans
  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Co√∂rdinatie activiteiten Gert Mattheeusen  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Webteam Paul Gestels  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Penningmeesters Brigitte Bussels  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Psycho-educatie Christel Bouwens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Communicatie Katrijn Siebens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Psycho-educatie Christel Bouwens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Schoolraad Jan Patteet   Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Schoolraad  Frank Verbert  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Schoolraad Wim Lenssens  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
Werkgroep Verkeer Annick Van Weert  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Email: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Post adres: Sint-Ritacollege - t.a.v. Ouderraad - Pierstraat 1 - B-2550 Kontich

Contact

Hebt u een vraag, een agendapunt voor een van onze vergaderingen, of wil u graag meehelpen bij een van de ondersteunende activiteiten? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. .